top of page
Mijn naam is Iris. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Tien jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van yoga. Ik had de smaak te pakken en ging mij zelf steeds meer verdiepen. In 2010 heb ik de docentenopleiding  Ashtanga Power Yoga bij Tonnie Goes gevolgd. Sindsdien geef ik met plezier les.
 
In 2012 ben ik afgereisd naar de bakermat van de yoga: India. In de ashram van Sivananda Neyerdam heb ik yoga beoefend. Onder begeleiding van docenten van Sivananda een mooie rondreis gemaakt door het zuiden van India. Een geweldige ervaring!  
 
Na de geboorte van mijn zoontje in 2014 ben ik mij tevens gaan verdiepen in kinderyoga. Baby's zijn van nature zo lenig! In april 2015 heb ik de opleiding Kinderyoga bij Helen Purperhart met succes afgerond. 
 
Mariposa betekent vlinder in het Spaans. Deze naam heb ik gekozen ter nagedachtenis aan mijn in 2013 overleden tweelingzus Linda. Zij was gek op vlinders. Op aanraden van Linda ben ik mijn passie gaan volgen: doen waar ik blij van word en energie van krijg  ---> YOGA.
Yoga en meditatie hebben mij geholpen dit grote verlies enigszins draagbaar te maken.  Mijn doel is om mensen bewust te laten worden van de helende werking van yoga.
 

 

 

 

Twin meditation.jpg
bottom of page